AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini havada görmek

Kahve falında kendini havada görmek

Kahve falında kendini havada görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kendini havada gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı takdir eden veya sizinle aynı ilgileri paylaşan sizden yaşca büyük veya küçük kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında havada taş görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada uçan at görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, işsizin iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında havada görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında havada göz görmek borçlarının kalmayacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında havada uçan kuşlar görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında havada kadın görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına işarettir.

Kahve falında rüzgarlı havada yürümek afiyette olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir