AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yıldız görmek

Kahve falında havada yıldız görmek

Kahve falında havada yıldız görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, canla başla çalışacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Kahve falında havada yıldız gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Kahve falında havada yıldız görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, daha fazla mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında havalanan uçak görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi havada görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında arabayı havada görmek adının fesada karışacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havada ateş topu görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş hayatında saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında açık havada oturmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş ettiğini görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir