AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada ev görmek

Kahve falında havada ev görmek

Kahve falında havada ev görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sorunların çözüm bulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havada ev gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında havada ev görmek kötü sözler duyulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında arabayla havaya uçmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında havada taş görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında havaların soğuduğunu görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında havada yürümek tamamlanmadan kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havayı karanlık görmek umutlanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayra ve esenliğe alamet etmektedir.

Kahve falında havada bisiklet görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir