AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına inanılır.

Kahve falında havada hortum oluştuğunu gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hortum hava olayı görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında havada hortum görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında havada hortum çıktığını görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hava hortumu görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su hortumu görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su akıtmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum olacağını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir