AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı öpmek

Kahve falında hastayı öpmek

Kahve falında hastayı öpmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçlarının ödeneceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastayı öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hasta birini öpmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında hastanın elini öpmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta öpmek her geçen gün başarıların artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta eli öpmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, dualarına karşılık alacağına alamet eder.

Kahve falında hastayı öpmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının hastalandığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen annesinin hasta olduğunu görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir