AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini öpmek

Kahve falında hasta birini öpmek

Kahve falında hasta birini öpmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini öpmek gördüyseniz:

  • İşle veya özel yaşamınızla ilgili ilişkilerinizde pişmanlık yaşamamak için problemlere hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında hasta birini öpmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastayı öpmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında hastanın elini öpmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta öpmek bol şanslı bir döneme girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında hasta eli öpmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında nişanlısını hasta görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir