AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın elini öpmek

Kahve falında hastanın elini öpmek

Kahve falında hastanın elini öpmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında hastanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında hastanın elini öpmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek kariyerinde atılım yapacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında hasta eli öpmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta öpmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Kahve falında hasta birini öpmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastayı öpmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta birinin elini tutmak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta el görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir