AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta eli öpmek

Kahve falında hasta eli öpmek

Kahve falında hasta eli öpmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rızkının artacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, büyük mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta eli öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında hasta eli öpmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında hastanın elini öpmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta öpmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birini öpmek eski enerjisini bulacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı öpmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, yaşam refahının düşeceğine işarettir.

Kahve falında hasta el görmek kendi işinin sahibi olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta birinin elini tutmak işinin gücünün hep rast gideceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir