AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta öpmek

Kahve falında hasta öpmek

Kahve falında hasta öpmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta öpmek gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında hasta birinin elini öpmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hastanın elini öpmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hasta birini öpmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastayı öpmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta öpmek gönül hoşluğu içinde olacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hasta eli öpmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, variyet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında şeker hastası olduğunu görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek hedeflerine ulaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir