AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla gemiye binmek

Kahve falında arabayla gemiye binmek

Kahve falında arabayla gemiye binmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla gemiye binmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Kahve falında arabayla gemiye binmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eski gemiye binmek güç alacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işarettir.

Kahve falında savaş gemisine binmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ters giden durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında gemiye kaçak binmek amaçlarına ulaşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış gemiye binmek özel hayatında mutlu olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek kazancının bereketleneceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında gemiye binmek şifa bulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyi binmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir