AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış gemiye binmek

Kahve falında yanlış gemiye binmek

Kahve falında yanlış gemiye binmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Kahve falında yanlış gemiye binmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında yanlış otobüse binmek kimseyle konuşmayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek saygın biri olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış uçağa binmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalettir.

Kahve falında yanlış arabaya binmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yanlış vapura binmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yanlış trene binmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlış minibüse binmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir