AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş gemisine binmek

Kahve falında savaş gemisine binmek

Kahve falında savaş gemisine binmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında savaş gemisine binmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Kahve falında savaş gemisine binmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, insanları kandıracağına işarettir.

Kahve falında savaş gemileri görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde savaş gemisi görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde savaş gemileri görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi savaşı görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş uçağına binmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir