AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye binmek

Kahve falında gemiye binmek

Kahve falında gemiye binmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiye binmek gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Kahve falında uçan gemiye binmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerek gemiye binmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle gemiye binmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyi binmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işaret eder.

Kahve falında beyaz gemiye binmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işarettir.

Kahve falında karada gemiye binmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek kazancının eksilmeyeceğine, saygınlığa alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir