AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay gemisine binmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karada gemiye binmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek bunalıma gireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek işlerin aksayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında gemiye binmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında gemiye kaçak binmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş gemisine binmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir