AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski gemiye binmek

Kahve falında eski gemiye binmek

Kahve falında eski gemiye binmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski gemiye binmek gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski gemiye binmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir gemiye binmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında küçük gemiye binmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla gemiye binmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hile ile mal elde etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta gemiye binmek kişinin güzel işler yapacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük gemiye binmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir