AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye kaçak binmek

Kahve falında gemiye kaçak binmek

Kahve falında gemiye kaçak binmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gemiye kaçak binmek gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında gemiye kaçak binmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında trene kaçak binmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kaçak sigara içmek bol nimete kavuşacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik kaçağı görmek önünün açılacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçakçı görmek işsizin iş bulacağına, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanun kaçağı görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir