AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin elini tutmak

Kahve falında hasta birinin elini tutmak

Kahve falında hasta birinin elini tutmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında hasta birinin elini tutmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında elinde gül tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bıçak tutmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde güvercin tutmak kızına daima sahip çıkacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin elini tutmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işarettir.

Kahve falında elinde sigara tutmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir