AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede görmek

Kahve falında hastanede görmek

Kahve falında hastanede görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, insanları kandıracağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında hastaneye koşmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet eder.

Kahve falında hastanede hemşire olarak çalışmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski bir hastane görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane gitmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında hastanede işe başlamak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında hastanede dolaşmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalettir.

Kahve falında kendini hastanede görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir