AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneye koşmak

Kahve falında hastaneye koşmak

Kahve falında hastaneye koşmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaneye koşmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında hastanede koşmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında hastaneye koşmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında hastane içinde koşmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında hastanede düğün görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastaneye kaldırılmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneye gitmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede hastaları görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir