AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede iğne yaptırmak

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında hastanede iğne olmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hastanede iğne görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Kahve falında hastanede iğne olduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastane iğnesi görmek maddi güç elde edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede iğne vurulmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede kan vermek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir