AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede işe başlamak

Kahve falında hastanede işe başlamak

Kahve falında hastanede işe başlamak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede işe başlamak gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Kahve falında hastanede işe başlamak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında bankada işe başlamak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyerinde işe başladığını görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak zorlukların artacağına, iyi konumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir işe başlamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine inanılır.

Kahve falında yeni işe başlamak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, şansızlığın kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine başladığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir