AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hastanede görmek

Kahve falında kendini hastanede görmek

Kahve falında kendini hastanede görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, dertlerin başlayacağına, yeni bir eve taşınılacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede gördüyseniz:

  • Yakın olabileceğiniz insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirici girişimlerde bulunmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayı hastanede görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi hastanede görmek rızık eksikliği yaşayacağına, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede yılan görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz hastane görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede staj yapmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli hastanesine yatmak borçlanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir