AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane gitmek

Kahve falında hastane gitmek

Kahve falında hastane gitmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, güzel bir hayatı olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında hastane gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında doğum yapmak için hastaneye gitmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane gitmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akıl hastanesine gitmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında deli hastanesine gitmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında hastaneye gidememek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir