AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir hastane görmek

Kahve falında eski bir hastane görmek

Kahve falında eski bir hastane görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ilişkilerin noktalanacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında eski bir hastane gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Kahve falında eski bir hastane görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hastanede görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi hastanede görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında eski hastane görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede iğne olduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş hastanesi görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta hastane görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede tedavi olduğunu görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir