AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton direk görmek

Kahve falında beton direk görmek

Kahve falında beton direk görmek hedeflerini tutturamayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beton direk gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında beton direk görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç direk görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik direği görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek canın sıkılacağına, yükseleceğine inanılır.

Kahve falında elektrik direğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ümitlerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında trafo direği görmek de elinin bollaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında demir direk görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında direk taşımak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir