AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi direği görmek

Kahve falında gemi direği görmek

Kahve falında gemi direği görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi direği gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında gemi direğine çıkmak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında gemi direği görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalettir.

Kahve falında demir direk dikmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek direğe tırmanmak evinin geçiminin zorlaşacağına, eğitimlerinin iyi olacağına yorulur.

Kahve falında tahta direk görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında direğin yıkıldığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında direk yıkıldığını görmek ayrılanların kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon direği görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir