AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede doktor beklemek

Kahve falında hastanede doktor beklemek

Kahve falında hastanede doktor beklemek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hastanede doktor beklemek gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında hastanede doktor beklemek özlemelerin son bulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorda sıra beklemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktor sırası beklemek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında doktor beklemek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktor ve hastane görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında doktor hastane görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede doktor görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede doktorla konuşmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir