AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek

Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek

Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında hastalıktan öleceğini gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında hastalıklı ayak görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Kahve falında hastalık haberi almak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kendi hastalığını görmek umutlarının yarım kalmayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında hastalıklı birini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kulak hastalığı görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş hastalığı görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında alaca hastalığı görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir