AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı ayak görmek

Kahve falında hastalıklı ayak görmek

Kahve falında hastalıklı ayak görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalıklı ayak gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Kahve falında hastalıklı ayak görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalık anlatmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek hastaysa şifa bulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında hastalık kapmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında hastalıktan kurtulmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir