AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi hastalığını görmek

Kahve falında kendi hastalığını görmek

Kahve falında kendi hastalığını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi hastalığını gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında hastalıklı bebek görmek bereket ve huzur getireceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak rahatlığa ereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında hastalık görmek kazançlı işlere girileceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta hastalık görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı inek görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cilt hastalığı görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir