AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı bebek görmek

Kahve falında hastalıklı bebek görmek

Kahve falında hastalıklı bebek görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında hastalıklı bebek gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında hastalıklı bebek görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iyilik ve hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hastalıktan ölmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında hastalık geçirmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında akciğer hastalığı görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir