AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık görmek

Kahve falında hastalık görmek

Kahve falında hastalık görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına alamet eder.

Kahve falında hastalık gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kendi hastalığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet eder.

Kahve falında alaca hastalığı görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Kahve falında diş eti hastalığı görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak içinin ferahlayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında memede hastalık görmek gidilecek yönün belirleneceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işarettir.

Kahve falında çaresiz bir hastalığa yakalanmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalık bulaştırmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir