AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yıkamak

Kahve falında hasta yıkamak

Kahve falında hasta yıkamak ekonomik durumunun düzeleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yıkamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında hasta insanı yıkamak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yeni hobiler edinileceğine delalettir.

Kahve falında hasta yıkamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastayı yıkamak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini yıkamak çevresindekilerle arasının açılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasını hasta görmek ters giden olayların düzeltileceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlısını hasta görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir