AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını hasta görmek

Kahve falında ablasını hasta görmek

Kahve falında ablasını hasta görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasını hasta gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Kahve falında ablanın hasta olduğunu görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablayı hasta görmek makam ve söz sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının hasta olduğunu görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına yorulur.

Kahve falında ablasını hasta görmek ferahlık veren sözler duymaya, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında ablasının eski sevgilisini görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevindirici şeyler duymaya yorulmaktadır.

Kahve falında ablayı ağlarken görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında ablanın kocasını görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında abla ve abi görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir