AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini yıkamak

Kahve falında hasta birini yıkamak

Kahve falında hasta birini yıkamak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta birini yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında hastayı yıkamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta insanı yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Kahve falında hasta yıkamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında hasta birini yıkamak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasını hasta görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta ve hastane görmek çok rahat bir döneme girileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta tanıdık görmek sorunların tek kalemde silineceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini hasta görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir