AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta insanı yıkamak

Kahve falında hasta insanı yıkamak

Kahve falında hasta insanı yıkamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında hasta insanı yıkamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında hasta insanı yıkamak işinden çıkarılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yıkamak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta birini yıkamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı yıkamak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölen insanı hasta görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Kahve falında insanı hasta görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir