AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken hastalanmak

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, tüm keyfinin kaçacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında hastayı namaz kılarken görmek durgunlaşacağına, yol yordam öğretileceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılarken hastalanmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında hasta birini namaz kılarken görmek cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında hastayken namaz kılmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında hastanın namaz kıldığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında hastayken namaz kıldığını görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta iken namaz kılmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılan yaşlı görmek büyük emekler vereceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir