AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını hasta görmek

Kahve falında nişanlısını hasta görmek

Kahve falında nişanlısını hasta görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısını hasta gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Kahve falında nişanlısını hasta görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişanlı olduğunu görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin nişanını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rahat rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlıya sarılmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle nişanlanmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin biriyle nişanlandığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında nişan için hazırlanmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında nişan hazırlığı görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir