AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı yıkamak

Kahve falında hastayı yıkamak

Kahve falında hastayı yıkamak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yardımda bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret eder.

Kahve falında hastayı yıkamak gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında hastayı yıkamak böylece işlerini yoluna sokacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yıkamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birini yıkamak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta insanı yıkamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında halasını hasta görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek yaraların merheminin bulunulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında kayınvalidesini hasta görmek kederinin dağılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında hasta haberi duymak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir