AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla denizden geçmek

Kahve falında arabayla denizden geçmek

Kahve falında arabayla denizden geçmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla denizden geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Kahve falında denizin içinden arabayla geçmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında arabayla denizden geçmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden arabayla geçmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek bekarlar için evlenmeye, güzel ve doğru işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir