AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden arabayla geçmek

Kahve falında denizden arabayla geçmek

Kahve falında denizden arabayla geçmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında denizden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında arabayla denizden geçmek yanlış kararlar vereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Kahve falında denizden arabayla geçmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinden arabayla geçmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek hayattan yana keyif bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan arabayla geçmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir