AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yatağında yatmak

Kahve falında başkasının yatağında yatmak

Kahve falında başkasının yatağında yatmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, halsizleşeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Etki alanınızı genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında yatağa ters yatmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta üç kişi yatmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak kısmetli bir işe atılmaya, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet eder.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir