AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, borçlarının kalmayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, ömrün uzun olmasına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek ağır günler geçireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek kazancının hiç azalmayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek önünü açacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta kişi görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir