AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişiyi görmek daha büyük adımlar atılacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin hasta olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir