AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, elinin darlaşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek ters giden durumların düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi hasta görmek asla harama bulaşmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta kişi görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir