AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek

Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek

Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, işlerin bir anda azalacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hasta kişi görmek etrafına güzel insanların dolacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek başarılı bir insan olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına inanılır.

Kahve falında hasta kişiyi iyi görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir