AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, atılım yapacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet eder.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek parasal durumun düzeltileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişinin hasta olduğunu görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kişiyi görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir