AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kişi görmek

Kahve falında hasta kişi görmek

Kahve falında hasta kişi görmek yolunun açılacağına, sorunların gittikçe artacağına, gelirinin eksileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kişi gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta olarak görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişiyi hasta görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta kişiyi iyi görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sevinçli haberlere alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek fesat kimselerin çıkacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin hasta olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hem yeni yerler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir