AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ve yavrusunu görmek

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru karga görmek dertlerinin biteceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek kısmetlerinin bollaşacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu sevmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karga yavrusu görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında karga kovaladığını görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında kara karga görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir