AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik ve aslan görmek

Kahve falında geyik ve aslan görmek

Kahve falında geyik ve aslan görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, kısmet alacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik ve aslan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında geyik ve aslan görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan geyik görmek bolluk içinde yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda geyik görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında geyik doğurmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü geyik görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret eder.

Kahve falında ren geyik görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir